Єврокомісія має намір надати Україні 55 мільйонів євро для розвитку бізнесу

Єврокомісія

Будуть створені регіональні офіси підтримки в 15 регіонах країни.

Європейська комісія має намір надати Україні 55 мільйонів євро техдопомоги для розвитку малого та середнього бізнесу. Про це у своєму мікроблозі написав міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус.

“Також (з комісаром Європейського Союзу з питань європейської політики сусідства і переговорів з розширення Йоганнесом Ханом) підписали договір про 55 млн євро підтримки малому та середньому бізнесу шляхом створення 15 регіональних офісів”, – написав він.

Дані кошти будуть використані для створення регіональних офісів підтримки в 15 регіонах країни, включаючи ті, які постраждали від конфлікті в Донецькій і Луганській областях.

Як ми раніше повідомляли, Європа в квітні переказала Україні останній транш першої макрофінансової допомоги в 250 мільйонів євро.

У минулому році Україна отримала 1,360 мільярдів євро макрофінансової допомоги від ЄС.

Як повідомлялося, 15 квітня Євросоюз завершив процедуру формального схвалення нової програми макрофінансової допомоги Україні на суму 1,8 млрд євро. Відповідне рішення підписали президент Європарламенту Мартін Шульц і парламентський держсекретар з питань європейських справ Занда Калнінья-Лукашевича.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

ваша думка про статтю: